Onze visie

Deskundig, persoonlijk, betrokken en daadkrachtig.

Uw belang staat voorop

Bij Advocatenkantoor Van Ruyven in Utrecht werken deskundige, ervaren en betrokken juristen. U kunt erop rekenen dat alleen gekwalificeerde specialisten aan de oplossing van uw probleem werken. Door continue scholing en specialisatie blijven we scherp en kunnen we voor u het beste resultaat bereiken.

Maatschappelijk betrokken

We vinden het als advocatenkantoor belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. We willen weten wat er in de wereld speelt. We willen geen afstand creëren maar juist betrokken zijn bij mensen en organisaties. Zo leren we mensen, organisaties én processen beter begrijpen. We zetten onze kennis en vaardigheden regelmatig op vrijwillige basis (pro deo) in voor maatschappelijk relevante onderwerpen en organisaties.

Duidelijke communicatie

Een goede samenwerking start met een heldere communicatie. Onze cliënten hebben verschillende achtergronden en ervaring. We gebruiken altijd duidelijke taal en zijn kostenbewust. Korte lijnen en persoonlijk contact vinden we belangrijk. We zoeken in iedere zaak naar de beste oplossing en een optimaal resultaat.

Daadkrachtig optreden

Advocatenkantoor Van Ruyven is doelbewust en resultaatgericht. Ons doel is om uw zaak snel en succesvol binnen de wettelijke mogelijkheden en beperkingen af te ronden. We realiseren ons dat het verloop en het succes van uw zaak ook de basis is voor onze goede reputatie. Bovendien is het niet in uw en in ons belang om onhaalbare zaken na te jagen. Wij houden altijd rekening met uw budget, uw werkzaamheden en uw gemoedsrust.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact op