Arbeidsrecht

Heeft u een arbeidsconflict en zoekt u een arbeidsrecht advocaat? Wordt u misschien ontslagen als werknemer? Of wilt u als werkgever iemand ontslaan?

Arbeidsrecht en ontslagrecht

Of u nu werkgever bent of werknemer, voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht bent u bij Advocatenkantoor Van Ruyven in Utrecht aan het juiste adres. Al vele jaren geven we juridisch advies over arbeidsrecht en behartigen we de belangen van werkgever en werknemer bij arbeidsconflicten.

Neem contact op »

In Nederland is de verhouding tussen werkgever en werknemer op veel manieren vastgelegd. In een arbeidsovereenkomst, in wetten, in cao’s, maar ook in personeelshandboeken of in aanvullende reglementen of afspraken tussen werkgever en werknemer.

Als werknemer bent u niet altijd op de hoogte van al deze wetten en regels. Als er dan een arbeidsconflict is, als er ontslag dreigt of als u ontslagen wordt wegens ziekte, dan weet u niet wat uw rechten of plichten zijn. Laat staan welke regels u moet volgen. Een arbeidsrecht advocaat kan u daarbij helpen.

Maar ook voor de werkgever is arbeidsrecht en ontslagrecht een ingewikkelde materie.

Per 1 juli 2015 is het nog ingewikkelder geworden: de wetgever heeft zoveel aanpassingen gedaan dat bijstand van een arbeidsrecht advocaat in arbeidsrecht geschillen noodzakelijk is geworden.

Onze mensen »

Juridisch advies arbeidsrecht

Het beëindigen van een arbeidsrelatie, al dan niet gedwongen, moet zorgvuldig gebeuren. Juist daarom is het verstandig om tijdig een advocaat arbeidsrecht te raadplegen die daar ervaring in heeft. Maar er kunnen ook problemen ontstaan bij ontslag op staande voet, een non-concurrentiebeding of een vaststellingsovereenkomst.

Wij staan als jurist aan uw kant. Adviseren en begeleiden, ook in kort geding of bij de rechtbank in een bodemprocedure is wat we doen. Op een heldere en daadkrachtige manier. Advocatenkantoor Van Ruyven geeft juridisch advies waar u wat aan heeft!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact op